Democràcia a Sang Freda

Aquest dissabte dia 1de març hem pogut compartir una bona estona(més de dues hores) amb en David Madí, Entre d’altres portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya, autor del llibre Democràcia a Sang Freda. Una vintena de persones ens han acompanyat, els membres de la direcció de CDC a Arenys de Munt, el diputat Benet Maimi, el president comarcal Xavier Badia i la Vicepresidenta Susanna Romero, etc.

 

Com a Cap de Llista i portaveu de CIU a l’Ajuntament d’Arenys de Munt, vaig  presentar l’acte fent una breu biografia del ponent destacant que l’any 2003 el dia 30 d’octubre dia en que començava la campanya electoral per les autonòmiques, tots dos estaven al hospital pel naixement d’un fill en David i una filla l’Alfons. Per ells dos aquesta campanya no era una més, en David perquè era el sotsdirector de la campanya i jo  perquè era la primera que vivia com a Cap de Llista de CIU, a banda de la campanya per les municipals. Em vaig  referir  que cal fer front a la desafecció política i que cal anar a votar, cal mobilitzar-se i evidentment votar a CIU.

 

En David va desglossar el que diu en el seu llibre. Podem destacar l’anàlisi de la dolça decadència que viu el nostre país amb un govern que no il·lusiona, una societat civil que no es prou valenta. El que representa que per dos cops la llista guanyadora de les eleccions autonòmiques, representa que es generi una sensació que el que vota la gent no serveix, o no serveix prou. Finalment va dir que cal un nou plantejament per sortir d’aquest atzucac i trobar noves formules. EL problema no és només polític per molt que hi te molt a veure, cal apostar per la qualitat per fer-se un lloc en el món global i com a referència dona Irlanda que en els últims deu anys amb una aposta clara com a país ha passat d’estar a la cua d’europa a estar en els primers llocs.

 

Després de la xerrada es va obrir un petit debat entre els assistents i també van poder compartir una estona amb en David Madi en el refrigeri posterior.

Poder compartir aquesta estona, llarga i interessant estona, va ser molt agradable. Poder parlar  amb ell de la política i demanar-li algun consell a nivell local va set tota una experiència.

[@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Democràcia a Sang Freda

  1. Eli diu:

    El Sr.Joan Puig ,representant de confiteria i no hi era?

Els comentaris estan tancats.