El catalanisme, energia i esperança per a un país millor

 La conferència de l’Artur Mas com es desprèn del apunt anterior doncs me l’he perdut en directe pel ple del consell comarcal. Pel que diuen els companys en missatges i blogs, em sembla que el més “matiner” ha estat en Joan Mora(http://joanmora.blogspot.com/2007/11/full-de-ruta.html ) doncs ha anat molt bé. Podeu llegir el discurs, que jo encara no he pogut fer, a http://www.ciu.cat/media/21719.pdf  El temps dedicat per la Mònica Terribas ha estat també significatiu. Ha fet un ampli repàs i ha incidit en temes punyents que crec que l’Artur ha afrontat amb valentia, amb claredat i convençut del que diu. Transmetent la seva voluntat de servir Catalunya.  He tingut algunes ocasions per estar a prop de l’Artur i és una persona que en la distància curta guanya molt perquè és on pots veure que realment te una voluntat de servei al país, que sap el que passa, que s’interessa per les petites coses dels que ens dediquem a la política local, que crec que és una peça molt important per fer país i per fer progressar Catalunya cap a un ple reconeixement Nacional. Felicitats Artur i Felicitats a tots els que volem això que tu avui has volgut transmetre:  Una Catalunya prosperà i amb els seus drets reconeguts.

 

[@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El catalanisme, energia i esperança per a un país millor

  1. Es cert que l’Artur Mas (del que tinc un foto amb ell a Calella , del passat mes de maig quan va vindré a donar recolzament a la nostra candidata a Alcaldessa , la Montserrat Candini) guanya molt d’ prop i que es un real defensor de la democràcia i del catalanisme. Esperem que el projecte de la “Casa Gran del Catalanisme” sigui un èxit per “orgull” i esperança nacional dels catalans.
    Visca CDC , Visca Arenys de Munt (i que conservi les seves històriques arrels) , Visca Calella , Visca l’ Artur Mas i el Catalanisme i Visca Catalunya

Els comentaris estan tancats.

El catalanisme, energia i esperança per a un país millor

 La conferència de l’Artur Mas com es desprèn del apunt anterior doncs me l’he perdut en directe pel ple del consell comarcal. Pel que diuen els companys en missatges i blogs, em sembla que el més “matiner” ha estat en Joan Mora(http://joanmora.blogspot.com/2007/11/full-de-ruta.html ) doncs ha anat molt bé. Podeu llegir el discurs, que jo encara no he pogut fer, a http://www.ciu.cat/media/21719.pdf

 

El temps dedicat per la Mònica Terribas ha estat també significatiu. Ha fet un ampli repàs i ha incidit en temes punyents que crec que l’Artur ha afrontat amb valentia, amb claredat i convençut del que diu. Transmetent la seva voluntat de servir Catalunya.

 

He tingut algunes ocasions per estar a prop de l’Artur i és una persona que en la distància curta guanya molt perquè és on pots veure que realment te una voluntat de servei al país, que sap el que passa, que s’interessa per les petites coses dels que ens dediquem a la política local, que crec que és una peça molt important per fer país i per fer progressar Catalunya cap a un ple reconeixement Nacional.

 

Felicitats Artur i Felicitats a tots els que volem això que tu avui has volgut transmetre:  Una Catalunya prosperà i amb els seus drets reconeguts.

 

[@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.