CARTES A CLÀUDIA

M’ha caigut a les mans el llibre Cartes a Clàudia, La Clàudia per mi és la meva filla gran, filla igual per l’autor encara que desconec sí la gran. 

Les primeres Cartes per a Clàudia, de Jorge Bucay, m’han agradat. Però en l’acabament del seu prefaci hi ha unes indicacions del com haurien de ser les relacions entre persones, principalment crec jo entre pares/mares i fills/filles que m'han agratdat especialment.

 Us les transcric: Vull que m’escoltis sense jutjar-meVull que opinis sense aconsellar-meVull que confiïs sense exigir-meVull que m’ajudis sense intentar decidir per miVull que tinguis cura de mi sense anul·lar-meVull que em miris sense projectar les teves coses en mi.Vull que em recolzis sense fer-te càrrec de mi.Vull que em protegeixis sense mentides.Vull que t’acostis sense invadir-me.Vull que coneguis les coses meves que més et disgustin.Vull que les acceptis i no intentis canviar-les.Vull que sàpigues que avui pots comptar amb mi Unes bones reflexions. Gràcies Clàudia i gràcies Maria per que al ser les meves filles cada dia m’ensenyeu, cada dia em doneu un motiu per seguir ensenyant-vos coses….   [@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: CARTES A CLÀUDIA

 1. Marc Arza diu:

  Alfons,

  A l’Olla de Grills s’ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

  http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

  T’hi apuntes?

  Marc Arza
  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

Els comentaris estan tancats.