GRÀCIES AMICS, GRÀCIES JORDI PUJOL

El dimarts dia 6 de març es va fer la meva presentació com a Cap de Llista de CIU a Arenys de Munt  a les eleccions Municipals del proper mes de maig.

 

Va ser un acte molt emotiu ple de reconeixements per part d’amics i amb l’assistència de molta gent. Fins i tots companys i companyes, més que això amics, que fa temps havíem compartit feina i molt més tot i ser de lluny van venir. Això va fer augmentar l’emoció.

 

En Pep Juvanteny va fer un repàs d’una trajectòria junts des que vam coincidir en aquell 1r curs d’FP al institut d’Arenys de Munt i des d’aquell moment sempre hem compartit camí com a amics molt més que això com a germans com ell mateix va dir.

La Ramona Planas també va tenir, com sempre, paraules molt boniques i en Pep Artigas també tot i que li tocava la part política també hi va posar molt d’amistat, una amistat que començà quant ell era regidor i cap de llista de convergència i que jo li vaig prendre el relleu. Des d’aquell moment sempre l’he tingut al costat i sense el seu suport no hagués pogut arribar fins aquí.

 

El President Pujol també va fer una intervenció molt entranyable i amb paraules seves va dir que la calidesa de les presentacions era real. Com sempre va demostrar un gran coneixement dels temes de Catalunya i fins i tot alguns d’Arenys de Munt.

 

Gràcies a tots els que hi van intervenir i també gràcies a tothom que va venir. Això em dona encara més forces per treballar per Arenys de Munt.

[@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: GRÀCIES AMICS, GRÀCIES JORDI PUJOL

  1. Roger Pons diu:

    Et desitjo molta sort i molts èxits!

Els comentaris estan tancats.