REFLEXIONS INCONNEXES

Aquests dies m'ha cridat l'atenció algunes coses llegides als diaris i també sentides per la ràdio:

La conselleria d'interior es planteja la possibilitat de privatitzar la vigilància de les presons i així recuperar un contingent de mossos per destinar-los a altres llocs. Potser és una bona opció però podem pensar que haurien dit els partits que arar governen si això ho hagés fet un govern de CIU. Com ens hauríen tractat i catalogat?

L'exconseller Carretero discrepa públicament de com va Esquerra, a Convergència algú ha manifestat discrepàncies i a Unió també. Al PSC sembla que res ara però si en queda res del que era el PSC algun dia ha de sortir. Diferències: A ERC i altres partits d'esquerra d'això en dien diversos corrents interns, famílies tal, etc. A CIU i en concret a Convergència això representa la desintegració, vaja que és el final. Com en l'altre reflexió perquè el sedàs no és el mateix? Ser d'esquerres dona immunitat per tot??

Cal el debat a tots els partits i acostar-los als ciutadans de peu. Cal treballar per fer veure que l'opció de participar en política és una bona opció per millorar la societat. Combatre l'abstenció passa pel debat i per escoltar.

L'aprenentatge del Català. Des de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat han comunicat la inenció de fer apendre el Català(i amb una rectificiació posterior també el Castellà) als immigrants. Amb certes diferències però algú recorda com van reaccionar, entre d'altres, els partits que ara governen? Res que torenm a tenir un espai per contrastar.

 Són tres informacions que m'han fet reflexionar en el fet que al governar s'han de pendre decisions i aquestes acaben sent, si estan ben preses, les que calen per desenvolupar l'acció de qualsevol govern.

[@more@]

Quant a alfonsmolons

Sóc l’Alfons Molons i Antius, tinc 38 anys, estic casat i tinc dues filles(10 i 4 anys). Actualment sóc el cap de llista de Convergència i Unió a Arenys de Munt. Sóc Tinent d’Alcalde i Regidor d\'Urbanisme, Participació, Solidaritat i Cooperació i Coordinació i Recursos. Estic des de fa uns 20 anys vinculat al mon associatiu i actualment estic de voluntari a Voluntaris per Arenys de Munt entitat de la qual sóc soci fundador. Amb aquests antecedents el meu bloc anirà de reflexions polítiques principalment d’Arenys de Munt. Sobre participació ciutadana, sobre el món associatiu i també sobre aquest nou concepte que sona bé i hem d’intentar implantar que és la responsabilitat social de les empreses.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.